Vanaf deze zomer electronische terreinreservatie


Vanaf dit zomerseizoen schakelen we over op electronisch reserveren. Dit systeem vervangt de manuele inschrijving in de reservatiefarde. 

Om een terrein te reserveren surf je naar de website van Tennis Vlaanderen of klik je op de kalender links op deze website van De Kamme. 

Hou alvast je login gegevens van Tennis Vlaanderen klaar. Inloggen kan door je lidnummer of emailadres in te geven, gevolgd door je persoonlijk wachtwoord.
 

► Hoe inloggen op de website van Tennis Vlaanderen?
 

 1. Klik op inloggen rechtsboven
   
 2. Je lidnummer of email adres ingeven

  Je vindt je lidnummer op de website van Tennis Vlaanderen. Daarvoor hoef je niet ingelogd te zijn.

  Je emailadres heb je ofwel zelf toegevoegd aan je persoonlijk dashboard bij Tennis Vlaanderen, ofwel is dit het emailadres welke wij van jou hebben ontvangen voor club communicatie.
   
 3. Wachtwoord ingeven

  Je wachtwoord is strikt persoonlijk. Ben je het vergeten, ga dan naar het inlogscherm van Tennis Vlaanderen en klik op "wachtwoord vergeten". Je ontvangt dan een email van Tennis Vlaanderen om een nieuw wachtwoord in te geven. Indien je geen email ontvangt, contacteer je Tennis Vlaanderen om een nieuw wachtwoord te vragen.   

 

► Hoe een terrein reserveren?


Vervolgens kan je een terrein reserveren voor jezelf en geen, 1, 2 of 3 andere medespelers toevoegen, voor zover deze niet al gereserveerd hebben en het terrein vrij is.

Andere spelers kunnen zich “bijschrijven” als het terrein niet vol is. Bij iedere wijziging van de reservatie ontvangen alle betrokken spelers een email van Tennis Vlaanderen ter bevestiging of informatie. Reserveren kan tot 1 maand vooraf. Pas na het spelen kan je opnieuw reserveren. Het principe van reserveren is dus niet veranderd. 
 

► Opgepast!


Winterleden konden eerder het elektronisch reserveren uitproberen, maar enkel als test. Voor de rest van het lopende winterseizoen werken we verder met de papieren reservatiefarde. Reservaties gemaakt voor het zomerseizoen zijn daarentegen wel geldig en kan vanaf nu.

Wij wensen jullie veel tennisplezier.